IF YOU WANT TO READ OUR TERMS OF SERVICE IN ENGLISH PLEASE

CLICK HERE

 

-----------------------------------------------------------------------

KNAEGT's - SERVICEVILKÅR

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af KNAEGT's. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til KNAEGT's. KNAEGT's tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og bekendtgørelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores hjemmeside og / eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og / eller tilgængelig ved hyperlink. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse Servicevilkår nøje, inden du åbner eller bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den aktuelle butik, skal også være underlagt Servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter udstationering af eventuelle ændringer indebærer accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

 

AFSNIT 1 - ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved at bruge dette websted repræsenterer du, at du i det mindste er alderen, hvor en person lovligt betragtes som en fuld voksen, i de fleste sammenhænge enten 18 eller 21 år. Reglerne for dette kan variere i forhold til din bopælsstat eller provins, eller at du har givet os dit samtykke til at en værge har givet tilladelse til brugen af  dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovligt eller uautoriseret formål, eller kan du i brugen af Tjenesten overtræde lovgivningen i din jurisdiktion (herunder men ikke begrænset til ophavsretlige love).

Du må ikke overføre nogen computer orme eller viruses  eller nogen destruktiv kode.

En overtrædelse eller overtrædelse af vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

 

AFSNIT 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til nogen af enhver grund til enhver tid.

Du forstår, at din information (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brugen af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på hjemmesiden, som tjenesten leveres til, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

 

AFSNIT 3 - BETALING

Vores tøj bliver ikke masse produceret da vi gerne vil sikre os at kvaliteten blive den bedst mulige.
Når vi godkender din ordre trækker vi samtidig pengene. Når pengene er modtaget påbegynder produktionen.
Du vil få besked når vi har modtaget din betalingen, i den vil du også finde din kvittering.
Du får en besked igen når din ordre afsendes fra KNAEGT's.
Du kan selv vælge ved checkout om du ønsker besked på mail eller sms

Betaling sker via Paypal som modtager følgende betalingskort. Tjek deres betalingvilkår for opdateringer

-Visa

-Mastercard

-PayPal konto

-American Express

-Discover Network

-Union pay

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. 25 %  dansk moms.

BEMÆRK at nogle lande vil de lægge nationale afgifter på varerne.

KNAEGT's er ikke ansvarlig for ekstra afgifter, moms eller andre omkostninger.

 

 

AFSNIT 4 - LEVERING

KNAEGT's tilbyder sikker levering i hele verdenen igennem GLS og DHL. Yderligere tilbyder vi også gratis fragt i Danmark på ordre over 500 DKK.

Hvis du ønsker levering til andre lande end Danmark vil det koste leveringen på 75 DKK

Vi forbeholder os retten til ikke at levere din ordre i tilfælde af, at vores lagerniveau var ukorrekt på det tidspunkt, hvor vi modtog ordren. Hvis vi ikke kan levere ordren eller dele af den, vil vi kontakte dig hurtigst muligt via e-mail eller telefon og give dig muligheden for at annullere bestillingen.

 

LEVERINGSTID

Vores tøj bliver ikke masse produceret da vi gerne vil sikre os at kvaliteten blive den bedst mulige og vi kan sikre os at fejl og mangler bliver så minimale som muligt. Derfor begynder produceringen af din ordre først når du har bestilt/betalt. Dette gør også at der vil forekomme en lidt længere leverings tid.

Leveringstiden er normalt 5-7 hverdage. Leveringstiden kan dog variere og det kan i nogle tilfælde både være hurtigere og længere leveringstid.

Alle ordrer leveres med GLS eller DHL 

 

AFSNIT 5 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG INFORMATIONSFORMIDLING

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at høre primære, mere præcise, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information, nødvendigvis, er ikke aktuelt og er kun til din reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer af vores hjemmeside.

 

AFSNIT 6 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

 

AFSNIT 7 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (HVIS RELEVANT)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kun genstand for retur eller udveksling i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af en hvilken som helst farve bliver nøjagtig.

Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve dette ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldig, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller erhvervet af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten bliver rettet.

 

AFSNIT 8 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERING OG REGNSKABSINFORMATION

Vi forbeholder os ret til at nægte enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Bestilling. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger samme fakturerings- og / eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give besked til dig ved at kontakte den e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der var angivet på det tidspunkt, bestillingen blev foretaget. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores eneste dom synes at være placeret af forhandler, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at levere aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der er foretaget i vores butik. Du accepterer øjeblikkeligt at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, bedes du gennemse vores returpolitik.

 

AFSNIT 9 - VALGFRI MULIGHEDER

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller input til.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som det er" og "som ledige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi er ikke ansvarlige over for eller relateret til deres brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.

Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på egen risiko og i skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkendt vilkårene for, hvilke værktøjer der leveres af den relevante tredjepartsleverandør.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester skal også være underlagt disse servicevilkår.

 

AFSNIT 10 - TREDJEPARTLINKER

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores service, kan omfatte materialer fra tredjepart.

Tredjepartslinks på dette websted kan henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websites eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i enhver transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

 

AFSNIT 11 - BRUGERBEMÆRKNINGER, FEEDBACK OG ANDRE INDLEDNINGER

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indlæg (f.eks. Konkurrenceregister) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, enten online, via e-mail, via post eller på anden måde (kollektivt 'kommentarer') accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende eventuelle kommentarer, som du sender til os. Vi er og er ikke forpligtet til (1) at opretholde eventuelle bemærkninger i tillid; (2) at betale erstatning for eventuelle bemærkninger eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.

Vi må, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi bestemmer efter vores eget skøn, være ulovlige, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografiske, uanstændige eller på anden måde uhensigtsmæssige eller krænker nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse Servicevilkår .

Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts ret, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du er desuden enig i, at dine kommentarer ikke indeholder injurisk eller ellers ulovligt, misbrug eller uanstændigt materiale eller indeholder nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller en relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter om oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du laver og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

 

PUNKT 12 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. Se vores privatlivspolitik for mere information.

 

AFSNIT 13 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, forsendelsestider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette op på eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (herunder efter at du har indsendt din ordre) .

Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, medmindre det kræves i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside, bør antages at angive, at al information i Tjenesten eller på en relateret hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.

 

AFSNIT 14 - FORBUDT BRUG

Ud over andre forbud som angivet i Servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) for ethvert ulovligt formål (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger (d) at krænke eller overtræde vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bedømme, forfalske, forvirre, skræmme eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere virus eller anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller af en relateret hjemmeside, andre websteder eller internettet (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl eller scrape; (j) for ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige Deres brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

 

AFSNIT 15 - GARANTIEKLARATIONER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, repræsenterer, at din brug af vores service bliver uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri. Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er korrekte eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.

Du er helt enig i, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle de produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, er (medmindre andet udtrykkeligt er angivet af os) leveret "som det er" og "som tilgængelig" til din brug uden nogen form for repræsentation, garantier eller vilkår af nogen art, enten udtrykke eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, handelsmæssig kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-overtrædelse.

KNAEGT's, vores direktører, embedsmænd, medarbejdere, datterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteydere eller licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffe, særlige eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabt af opsparing, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skadeserstatning, uanset om de er baseret på kontrakt, tort (herunder forsømmelighed), strengt ansvar eller på anden måde som følge af din brug af nogen af de tjenester eller produkter, der er anskaffet ved brug af tjenesten eller for ethvert andet krav, der på nogen måde vedrører din brug af tjenesten eller et hvilket som helst produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller forsømmelser i ethvert indhold eller enhver tab eller skader af enhver art som følge af brugen af tjenesten eller noget indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelig via tjenesten, selv om de blev underrettet om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.

 

AFSNIT 16 - GODTGØRELSE

Du accepterer at holde KNAEGT's og vores moderselvskab, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, serviceudbydere, underentreprenører, leverandører, praktikanter og medarbejdere, holdes udenfor ethvert krav eller efterspørgsel. Herunder rimelige advokatsalærer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse Servicevilkår eller de dokumenter, som de indeholder som reference eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.

 

AFSNIT 17 - UAFHÆNGIGHED

I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse Servicevilkår er fastslået at være ulovlig, ugyldig eller uhåndhævelig, skal denne bestemmelse alligevel håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den uafdrevne del anses for at være adskilt fra disse Vilkår for Tjenesten skal ikke berøre gyldigheden og eksigibiliteten af andre resterende bestemmelser.

 

AFSNIT 18- AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og passiver før afslutningsdatoen overlever opsigelsen af denne aftale til alle formål.

Disse Servicevilkår er effektive, medmindre og indtil opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse Servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores Services, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du i vores eneste dom mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har mislykkedes, for at overholde vilkår eller bestemmelser i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb, der opkræves til og med dato for opsigelse og / eller kan derfor benægte dig adgang til vores Services (eller en del heraf).

 

AFSNIT 19 - HELE AFTALEN

Manglende evne til at udøve eller håndhæve enhver ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår må ikke udgøre en ophævelse af en sådan ret eller bestemmelse.

Disse Servicevilkår og eventuelle politikker eller driftsregler, som er indsendt af os på denne side eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styre din brug af Tjenesten og erstatter eventuelle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikation og forslag , enten mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).

Eventuelle tvetydigheder i fortolkningen af disse Servicevilkår må ikke fortolkes mod den udarbejdende part.

 

AFSNIT 20 - KRIG (FORCE MAJEURE)

Vi har ret til at påkende force majeure i tilfælde af krig, krigshændelse, borgerkrig, revolution, statslig sanktion, strejke, lockout, blokade, naturkatastrofer eller lignede. Det betyder, at aftalen ikke skal opfyldes helt eller delvist. Skulle dette i modsætning til forventning, forekomme ville vi forsøge at underrette dig.

 

AFSNIT 21 - LOVGIVNING

Disse Servicevilkår og eventuelle særskilte aftaler, hvormed vi yder tjenester til dig, skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark.

 

AFSNIT 22 - ÆNDRINGER TIL SERVICEVILKÅR

Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.

Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at jævnligt kontrollere vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår indebærer accept af disse ændringer.

 

AFSNIT 23 - KONTAKTINFORMATION

Spørgsmål om Servicevilkårene skal sendes til os på infoknaegts@gmail.com.